Nitroz AB
Annelundsvägen 14
141 44 HUDDINGE
SVERIGE
Tel. 08-711 55 60
Fax. 08-711 55 90
Email. info@nitroz.se

Vad gör Nitroz?
Nitroz står på två ben, det ena benet består av motorrelaterade tjänster och produkter, det andra benet består av IT/Datatjänster.

Bannerannonsering på Nitroz.se
Nå dagligen ut till 1000-tals motor-entusiaster med ditt budskap via annonsering på Nitroz.Se. Ett exempel på en bannerannons är ”Red Line” i toppen av sidan.
Om ni vill annonsera men inte har någon färdig banner, hjälper vi gärna till och tillverkar en enligt era önskemål.
Annonsplats kan bokas från en månad upp till ett år.
Ring oss för prisuppgifter 08-711 55 60 eller mail.

TimeTree, tidtagning för Streetracing och Dragracing
Nitroz tidtagningsanläggning TimeTree är enligt många den bästa i Europa. Har ni behov av en professionell tidtagning kan vi hjälpa er på något av följande sätt:
1. Boka oss så kommer vi med en komplett tidtagningsanläggning inklusive personal.
2. Hyr en komplett anläggning inkl. utbildning. Ni själva sköter montering och drift.
3. Köp en anläggning av oss.
Anläggningen är egentillverkad och hanterar allt inom dragracing. För mer information om TimeTree, se www.timetree.se

Webbsidor
Har webbsidan som var så modern och fin stagnerat? Vi kan för en låg kostnad göra er webbsida användarvänlig och framförallt lätt för dig att underhålla.
Saknar ert företag en webbsida så kan vi erbjuda hjälpa er med allt från planering till färdig sida. Detta till mycket konkurrenskraftiga priser.
Vi kan även hjälpa er med avancerade tekniska lösningar, tex. databasdrivna sidor, SMS-tjänster och mycket mer.

Webbhotell
Betalar du fortfarande 500:-/mån hos något gamalt webbhotell? Får du den support du behöver?
Nitroz - Det personliga webbhotellet tar 200:-/mån (personlig support ingår.) inkl. eposthantering.

Webshopp
Vi söker samarbetspartners där vi tillsammans säljer era produkter, direkt i vår shopp. Vi ser gärna att produkterna har en motoranknytning. Ring oss så diskuterar vi 08-711 55 60

Företagsregister
Vårt företagsregister är specialiserat för motorentusiaster. Tanken är att alla som behöver hjälp eller någon reservdel alltid skall hitta detta via vårt företagsregister.
Vill ni vara med i vårt register kostar det endast 50:- per månad.

Reklam Jingel
Vi kan hjälpa ert företag med att ta fram en egen jingel. Varför skall man ha en jingel? Jo, självklart är en jingel mycket roligare och slagkraftigare att spela upp i radio eller på ett evenemang, istället för att en speaker rabblar upp en lång mening. Vi har egna musiker vid produktion. Ett par exempel på jinglar som vi har producerat finns här: x + y

Reklam i TV och på motorbanor
Vi har samarbetsavtal med TV-bolag och ett flertal arrangörer i Sverige. Vill ni som företag har reklam i TV eller/och på arenor, kontakta oss så hjälper vi gärna till.
Vi har även egna webbsändningar (Broadcast via nätet) från tävlingar där vi är med vår tidtagningsutrustning TimeTree. Här finns

Trycksaker
Vi tillverkar och säljer egentillverkade bakrutestreamers, dekaler och vykort/julkort mm.

Köp & Sälj
På Nitroz.Se ”Köp & Sälj” kan du som privatperson gratis annonsera dina motorprylar, fordon och tillbehör.
Vi har även betalannonser för er som företagare eller om du som privatperson vill synas bättre. Se mer under köp & sälj.

Evenemangskalender
På Nitroz.Se har vi en egen avdelning för evenemang där ni kan nå ut till 1000-tals motorentusiaster med era evenemang GRATIS. Kontakta oss via epost, så får ni instruktioner om hur vi går tillväga.

Motorbanor, teampresentation och länkarkiv.
Egen bana / anläggning, eget team eller helt enkelt en förening/klubb. Kontakta oss så marknadsför vi den gratis på Nitroz.Se.

Resultatsidor
Under denna rubrik pressenterar vi olika resultat från evenemang runt om i Norden. Har du egna resultat som du vill förmedla, kontakta oss för mer information.


Kostnadsfritt